lørdag 7. februar 2009

Nakne damer og annet svineri

Jeg har i likhet med mange andre nordmenn surfet på dagbladet.no i dag. En av sakene som fikk meg til å sperre opp øynene var en sak om "halvpornografi i gullfisken". "Gullfisken er forøvrig et program som deler ut priser for beste reklamefilm.

Jeg så ikke dette showet, pga at jeg har andre ting å gjøre. Men siden det var halvnakne damer der, så må jo kvinnfolk sutre, fordi barn så på dette programmet. Jeg må spør HVORFOR er det så ille at påsan på 10år ser noen halvnakne damer? Bildet under er fra bandet som spillte sin hjemmeside, og viser et glimt fra "sceneshowet" til DDR (bandet).

Er det bare jeg så synes at barn bør utsettes for slikt? De finner jo ut av det selv likevel, og siden "alle" har internett nå om dagen, så er jo mye verre ting enn erotisk dansing lett tilgjengelig. Jeg har til å med hørt at det ligger en film på nettet av en mann og en kvinne som har sex med lyset på! Tenk noe så forjævlig! Under ser du et bilde av forsamlingslokalet til de som bryr seg.


Jeg synes heller at barn bør skånes fra Jan Thomas (han homo-stylisten) og vår alles Blomster-Finn. Slik abnormal oppførsel og vederstyggeligheter burde ikke vært vist og glorifisert på riksdekkende fjernsyn. Men nok for i dag, legg gjerne deres syn på saken som en kommentar.

DDR - 99 luftballons (egner seg ikke for folk som er redde for kvinnekropper)

- Lars

2 kommentarer:

  1. Gullfisken er ikke et "familieshow" nei. Derav den sene sendetiden. Men alltids noen overmoralske kristne ottar-tilhengere som MÅ kritisere. Jeg takker for denne gratis reklamen. Tomaz,DDR.

    SvarSlett
  2. Stemmer! Kristne sier så mye rart, skal man høre på dem så kommer man til helvete uansett. Jeg sier som AC/DC; "Hell aint a bad place to be" :)

    SvarSlett